Kynästä kiinni

Otetaan kynästä kiinni, suljetaan ovet ja avataan mielet. Lähdetään pienessä ryhmässä yhteiselle matkalle kirjoittamisen tuskaan ja riemuun. 

Faktaa, fiktiota, fiiliksiä, fundeerausta ja fraakaa ftyötä on luvassa Sanapajan kirjoittajaryhmässä Hämeenlinnan Kumppanuustalolla. Kolme lauantaita, kolme sunnuntaita, 36 tuntia, sitten kun pandemiatilanne sen turvallisesti sallii. Voit ilmoittautua alustavasti, niin saat sähköpostia, kun voimme lähteä liikkeelle.   

Haluatko tallentaa sanoiksi tosielämän kaaria ja sattumuksia? Tarvitsetko kirjoittamisen varmuutta työntekijänä, opiskelijana tai aktiivisena kansalaisena? Kurottaako mielesi pois arjesta, retkelle sanojen avaruuteen ja muihin mahdollisiin maailmoihin? 

Kirjoittajien tiet ja tarpeet ovat monet, ilot ja ihmetykset samat, pyrkimys yhteinen: löytää oma ääni, tuore ja rohkea. Kynästä kiinni -työskentelyn painopiste on kirjoittamisen prosessissa ja tavoitteena vahvistaa kunkin omaa kirjoittajaääntä. 

Ehkä haaveilet ryhmästä, jossa voit jakaa ajatuksia kirjoittamisesta ja elämästä. Ryhmästä, jossa voit lukea tekstejäsi muille ja saada kannustavaa palautetta -  tai ryhmästä, jossa on sallittua kirjoittaa vain itselleen. Kynästä kiinni -ryhmä on sellainen.

Tervetuloa jatkamaan kirjoitusmatkaasi siitä missä olet. 

Kynästä kiinni 

Hämeenlinnan Kumppanuustalolla, Kirjastokatu 1, kolmena viikonloppuna (ei peräkkäisiä) la - su klo 10 - 16

Kipinää iskee. Moti, into ja irrottelu   

Tuumasta toimeen. Ideoista alkuun   

Kun rauta on kuuma. Kirjoitusprosessista   

Tekijän leima. Rohkeasti kohti omaa ääntä   

Raudanlujaa tekstiä. Vaikuta ja vakuuta   

Kuis kulkee? Blokki, flow ja muita kirjoitussäitä   


Tarjolla on kirjoittamisen teoriaa, kirjallisia maistiaisia, keskustelua ja paljon pieniä harjoituksia. Työskentelemme jokaisena päivänä 6 x 45 min, väleihin jää muutama lyhyt ja yksi tunnin tauko. Luokkatilasta löytyy omat pöydät, ja voimme säilyttää turvavälit. 

Kokonaisuuden hinta on 240 euroa (ennakkomaksu 50 e toteutumisen varmistuttua, loput 190 e laskutetaan ensimmäisen kokoontumisen jälkeen). 

Lisämaksusta saat kirjallista palautetta tekstistäsi milloin vain. Palautteen hinta on 40 e/ max 5 sivun teksti, pidemmät sovitaan erikseen. Kiinnostusta tähän ei tarvitse ilmoittaa etukäteen, eikä palautteisiin käytetä ryhmän työaikaa. - Suullista palautetta saadaan pitkin matkaa osana ryhmän työskentelyä, eikä sillä ole hintalappua. 

Sanapaja toimii Kumppanuustalon Säde-luokassa (2. krs). Taloon voi tutustua osoitteessa https://www.hameenlinnankumppanuustalo.fi/

Ilmoittautuminen on alustava ja sitoumukseton