Sanapaja lainaa sivua myynti-ilmoitukselle

MYYDÄÄN VIIKKO-OSAKE 

YLLÄKSELLÄ ÄKÄSLOMPOLOSSA 

VKO 43 (EI MUITA VIIKKOJA)

Viikko-osake Ylläsviikko 1 G.12 oikeuttaa hirsirakenteisen paritalohuoneiston hallintaan ja käyttöön Äkäslompolossa, Kolarissa, Kurtakon kylässä, Peltotievan alueella Kuruntiellä. Käyttöoikeus on vuosittain viikolla 43. Vaihtopäivä on lauantai: käyttöaika alkaa viikon 42 lauantaina klo 17 ja päättyy viikon 43 lauantaina klo 11. 

Huoneistoa voi käyttää itse tai vuokrata eteenpäin. Avainpalvelu toimii Ylläs Avaimessa https://www.yllasavain.fi/viikko-osakeyhtiot/  Avainpalvelu luovuttaa avaimet haltijan luotettavasti ilmoittamalle henkilölle, joten osaketta voi vuokrata suoraan myös sivullisille.  

Huoneistosta löytyy hyvät varusteet neljälle (kaksi sänkyä parvella ja kerrossänky), lisävuodetta käyttäen kuudelle. Huoneistoon kuuluu tupa, seisomakorkuinen parvi, keittiönurkkaus, WC-pesuhuone ja sauna, pinta-alaa 30 m2 + parvi 10 m2. Lomalaisten käytössä on astianpesukone, mikroaaltouuni, jääkaappi, liesituuletin, liesi, pölynimuri, takka, tv, radio, kahvinkeitin, leivänpaahdin, pyykinpesukone, kuivauskaappi, astiasto, liinavaatteet ja silitysrauta. Takka on uusi. Sisätiloissa ei tupakoida. Lemmikin voi tuoda lisämaksusta 35 e/viipymä. Huoneiston loppusiivous sisältyy käyttövastikkeeseen.

Pihassa on autopaikka sähköpistokkeineen. Puuliiteri löytyy huoneiston vierestä, ja takkapuut sisältyvät vastikkeeseen. 

Katettu terassi sijaitsee rakennuksen länsiseinustalla ilta-auringon suuntaan. Rakennuksen takaa alkaa metsä lenkkipolkuineen. Matkaa rinteeseen on noin 4 km, Jounin kaupalle 1 km. 

Lomaosakkeen käyttövastike on 200 e/v. Vielä vuonna -22 kerätään ylimääräinen 200 e:n vastike katto- ja takkaremontin takia otetun yhtiölainan kuolettamiseksi, jolloin vastike on 400 e (eräpäivä lokakuussa 2022). Tämän jälkeen palataan normaaliin vastikkeeseen. Vuoden 2021 vastike (400 e) on maksettu. 

Vertailun vuoksi: viikon 43 vuokrahinta kyseisestä huoneistotyypistä Holiday Clubin kautta on 560 euroa. Viikko 43 on koulujen syyslomaviikko suuressa osassa Suomea.  

Nyt viikko-osake myydään hintaan 900 e/korkein tarjous.   

Kuvat eivät ole itse ottamiamme. Niiden pitäisi olla tästä tai vastaavasta huoneistosta otettuja. Huoneistojen välillä voi kuitenkin olla eroja sisustuksen yksityiskohdissa.